HEIZFUXX HOUTPELLETS BLAUW 6MM ENPLUSA1, 65 X 15KG PALLET

640.00

En stock

HEIZFUXX houtpellets Blauw 6mm ENplusA1, 65 x 15kg pallet

 • FSC® gecertificeerd
  CO2-neutraal
  Hoge calorische waarde
  Laag restvocht
  Laag asgehalte
  Lange brandduur
Comparer
Catégorie:

PRODUCTOMSCHRIJVING
Houtpellets in topkwaliteit
Houtpellets BLUE van Europese makelij staan voor een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De houtpellets worden gemaakt van verschillende houtsnippers. De cilindrische brandstoffen ‘ hebben een bijzonder hoge calorische waarde en zijn daarom energie-efficiënt. De BLUE houtpellets hebben een laag fijnstofgehalte van maximaal 0,5 procent, zijn stevig in vorm geperst en branden daardoor zeer schoon. Deze pellets zijn afkomstig van FSC®-gecertificeerde productie en voldoen aan de strenge richtlijnen voor pellets en zijn ENplus A1 gecertificeerd. Uw verwarmingssysteem zal u dankbaar zijn met lagere reparatie- en onderhoudskosten en een langere levensduur!

Hoge calorische waarde – goed ecologisch evenwicht
Verwarmen met houtpellets is een aanrader als u om het milieu geeft. Er komt slechts zoveel CO2 vrij als de boom tijdens zijn groei heeft opgenomen. De houtspaanders worden onder hoge druk geperst zonder toevoeging van chemische bindmiddelen. De houtvezels worden gebonden door de lignine en de hars in het hout.

Met een pelletverwarmingssysteem kan per jaar in een eengezinswoning ca. 8,9 ton CO2-uitstoot worden bespaard – meer dan met welke andere maatregel in het huishouden dan ook (Bron: DEPI, berekend op basis van: Federaal Milieuagentschap 2019 Emissiebalans van hernieuwbare energiebronnen).

Gecertificeerde houtpellets – ENplus A1
Houtpellets worden aan een strenge kwaliteitscontrole onderworpen. Dit staat voor het hoogste niveau en regelt de minimumeisen voor grootte, samenstelling, calorische waarde en verbrandingsgedrag van de pellets. Ze zijn FSC®-gecertificeerd en getest door het DEPI-instituut voor houtpellets. De BLUE houtpellets hebben het hoogste certificaat ENplus A1 gekregen en voldoen aan de ISO 17225-2 klasse A1 norm. Daardoor zijn ze geschikt voor alle soorten pelletkachels en pelletverwarmingssystemen.

Koop ENplus houtpellets in zakken ‘ nu online. U krijgt de 65 pakketten op een pallet van 975 kg thuisbezorgd. Profiteer van onze kwantumkorting ‘ vanaf de 2e pallet en sla de pellets op. Zo verwarmt u milieuvriendelijk en energiezuinig met hoogwaardige, gecertificeerde houtpellets.

PRODUCTGEGEVENS
Certificaat : ENplus
Technische norm : DIN EN ISO 17225-2, klasse A1
Certificaat ID: DE-446
Houtsoort : Naaldhout
Productie : Europa
Kleur : Natuurlijk
Lengte : 3,15 – 40 mm
Diameter : 6 (± 1) mm
Calorische waarde : ≥ 17,0 MJ/kg
Asgehalte : ≤ 0,7 %
Smeltpunt van de as: ≥ 1300 °C
Sterkte : ≥ 98 %
Fijnstofgehalte: ≤ 0,5 %.
bulkdichtheid : 650 kg/m³
Watergehalte : ≤ 10 %
Gewicht : 15 kg per zak


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/u865861331/domains/electrosdiscounts.com/public_html/wp-content/themes/martfury/inc/frontend/entry.php on line 191

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/u865861331/domains/electrosdiscounts.com/public_html/wp-content/themes/martfury/inc/frontend/entry.php on line 195

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/u865861331/domains/electrosdiscounts.com/public_html/wp-content/themes/martfury/inc/frontend/entry.php on line 199
Soumettez votre avis

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Reviews

Il n'y a pas encore de commentaires.

  Instagram n'a pas retourné un 200.

Main Menu

HEIZFUXX HOUTPELLETS BLAUW 6MM ENPLUSA1, 65 X 15KG PALLET

640.00

Add to Cart