THÜRINGER HD HOUTPELLETS 6MM ENPLUSA1, 65 X 15KG PALLET

250.00

En stock

THÜRINGER HD houtpellets 6mm ENplusA1, 65 x 15kg pallet

Hogere warmteafgifte
Minder verbruik
Lagere emissies
Hoge calorische waarde ca. 5,3 kWh/kg
Lage luchtvochtigheid (< 7%)

Comparer
Catégorie:

PRODUCTOMSCHRIJVING
HD Pellets – veruit beter!
HD pellet technologie is gebaseerd op een volledig nieuw productieprincipe.

De pelletstrengen worden niet langer “kort en klein” geknipt zoals voorheen, maar worden voorzichtig en op gedefinieerde wijze op lengte geknipt.

Dit is de reden waarom HD-korrels niet alleen uniformer en langer zijn, maar ook minder schade aan de oppervlakken vertonen en stabieler zijn. HD-pellets bieden dus ook de beste voorwaarden voor transport. De unieke kwaliteitseigenschappen van HD-pellets blijven behouden tot in uw pelletwinkel!

HD pellets zijn beschikbaar in bulk en in handige zakken van 15 kg – 65 zakken per pallet, d.w.z. 990 kg per stuk. Wanneer u HD-kwaliteitskorrels in zakken koopt, let dan altijd op het HD-kwaliteitslabel met certificeringsnummer – het is zowel een garantie voor kwaliteit als voor herkomst.

GOEDE REDENEN VOOR PELLETS IN HD-KWALITEIT
MET HD© HAALT U MEER UIT UW VERWARMINGSSYSTEEM
Bij de verbranding van conventionele houtpellets moet de pelletverwarmingsinstallatie voortdurend reageren op ongunstige schommelingen in de hoeveelheid voer en de instellingsparameters voortdurend bijstellen. Het bijzonder hoge aandeel HD-korrels in het ideale lengtebereik is de belangrijkste voorwaarde om in de praktijk het best mogelijke rendement te bereiken.

MET HD© BESPAART U STOOKKOSTEN
Door de homogeniteit en het lage aandeel korte houtkorrels is de verbrandingskamer altijd gelijkmatig gevuld. Zo ontstaat een sintelbed met een evenwichtige poriënverdeling. Het bijzondere eraan: betere ventilatie tussen de afzonderlijke pellets. Omdat houtpellets in HD-kwaliteit efficiënter en schoner branden, daalt het verbruik.

MET HD© VERMINDERT U DE UITSTOOT
Door de voordelige verbranding worden ook de emissies verminderd. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een groot aantal korte houtpellets een negatief effect heeft op de emissies. Bij een vergelijking met conventionele pellets hadden HD-pellets ongeveer 37% minder koolmonoxide (CO) in de rookgassen.

MINDER BREUK EN STOF
De kopse kanten van houtpellets zijn de belangrijkste oorzaak van slijtage en stofvorming vanwege hun broze, poreuze vorm. Een ton conventionele pellets bestaat gemiddeld uit ongeveer 2,2 miljoen pellets. Dit resulteert in een totale frontale oppervlakte van ongeveer 70 vierkante meter.

Door het hoge aandeel pellets in het ideale lengtebereik bestaat één ton HD-pellets uit slechts ongeveer 1,5 miljoen pellets met een oppervlak van ongeveer 45 m². Dit is een groot voordeel bij het inblazen van de korrels, maar ook bij de opslag en behandeling ervan. Er is gewoon veel minder fijnstof en stof.

BESPAART VERWARMINGSKOSTEN
De ideale lengteverdeling van de HD-pellets maakt ook een optimale vulling van de verbrandingskamer mogelijk. Door de homogeniteit en het lage aandeel korte pellets ontstaat een sintelbed met een uniforme poriënverdeling. Het voordeel: een hogere luchtdoorlaatbaarheid tussen de afzonderlijke korrels. De verbranding wordt efficiënter, het verbruik daalt.

HOGER RENDEMENT
Bij de verbranding van conventionele houtpellets vormt de inhomogeniteit van de brandstof de grootste uitdaging voor de regelsystemen. Het verwarmingssysteem moet voortdurend reageren op storende schommelingen en de instellingsparameters bijstellen. Met het bijzonder hoge aandeel pellets in het ideale lengtebereik creëert de HD-pellettechnologie de belangrijkste voorwaarde om ook in de praktijk het best mogelijke rendement te behalen.

PRODUCTGEGEVENS
Gecertificeerde HD-pellets, ook ENplusA1 en DINplus gecertificeerd
65 x 15kg zakken per pallet, totaal 975kg
Diameter 6mm, uniforme lengte
Hoge calorische waarde ca. 5,3 kWh/kg
Laag asgehalte (ca. 0,3%)
Laag vochtgehalte (< 7%)
bulkdichtheid ca. 700 kg/m3
Smelttemperatuur van de as >1200°C
Bijna vrij van slijtage
Betere en efficiëntere verbranding dankzij HD-technologie
Lage CO2-uitstoot bij verbranding
Schone en handige opslag in zakken van 15 kg
Comfortabele en comfortabele levering op statiegeldvrije wegwerppallets


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/u865861331/domains/electrosdiscounts.com/public_html/wp-content/themes/martfury/inc/frontend/entry.php on line 191

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/u865861331/domains/electrosdiscounts.com/public_html/wp-content/themes/martfury/inc/frontend/entry.php on line 195

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/u865861331/domains/electrosdiscounts.com/public_html/wp-content/themes/martfury/inc/frontend/entry.php on line 199
Soumettez votre avis

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Reviews

Il n'y a pas encore de commentaires.

    Instagram n'a pas retourné un 200.

Main Menu

THÜRINGER HD HOUTPELLETS 6MM ENPLUSA1, 65 X 15KG PALLET

250.00

Add to Cart